12361-0T020
  • Air Pro12361-0T020
  • Air Pro12361-0T020

12361-0T020

Toyota Corolla RAV4 Previa Kita yaiku siji saka ingg prsakaessional pabrik ing Guangzhou. kita utamag produk yaiku Enginge Mountingg, Bushingg, Struth Gunung Kontrol Lengan, Bal Joingt, lan oinggr sasis karet bagean.

Model:Toyota Corolla RAV4 Previa

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


Tampilan parameter produk


Jeneng Produk

Dipasang mesin

Jeneng merek

CHEJU

Ukuran

Original Ukuran

OME No.

12361-0T020

Materi

NR / BR

Bisa ditrapake

Corolla ZRE152

RAV4 ACA33

Previa ACR50

EZ ZGR20

Jaminan Kualitas

Setaun



rincian bungkusan



Pengiriman & Pengiriman


Paket produk:

 

Pembungkus Merek, Pembungkusan Neutral, Paket Thai,

Paket Taiwan

Informasi karton ¼ˆ¼ˆagingagingaging¼ˆ¼ˆ‰‰‰

Carton Ukuran:40*30*20/60*40*30

Tanggal kiriman:

Gumantung ing nomer produk

Istilah pambayaran

Deposit 30% TT, imbangan kudu dibayar sadurunge kirim.


 

Q:I produk ing saham?

A:We duwe saham akeh produk kita.


Q: Apa jumlah minimum order kanggo produk iki?

A: 10PCS


P: Apa produk bisa nyedhiyakake conto gratis?

A: Diwenehi, sawise nyelehake pesenan, kita bakal ngasilake biaya sampel.

          

P: kepiye ngrampungake produk iki yen ana masalah kualitas?

A: Masalah kualitas kedadeyan ing garansi kanggo menehi sampeyan bali utawa ngganti barang.

 

Q: Shipping Port

A: Guangzhou, China.

 

P: Perusahaan dagang utawa pabrikan?

A:We minangka teknologi R&D perusahaan perusahaan, produksi lan dodolan.

 

P: Napa aku bisa dipercaya?

A: Manufaktur bagean karet kanggo sasis otomotif diwiwiti taun 2007. Kita duwe pengalaman produksi sing akeh, saham cukup, layanan sawise-dodolan.




Panas Tags: 12361-0T020, produsen, supplier, pabrik, Grosir, Selaras, ing saham.