11220-2GG1A

11220-2GG1A

Kita yaiku siji saka ingg prsakaessional pabrik ing Guangzhou. kita utamag produk yaiku Enginge Mountingg, Bushingg, Struth Gunung Kontrol Lengan, Bal Joingt, lan oinggr sasis karet bagean.

Model:Nissan

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


Tampilan parameter produk


Jeneng Produk

Dipasang mesin

Jeneng merek

CHEJU

Ukuran

Original Ukuran

OME No.

11220-2GG1A

Materi

NR / BR

Bisa ditrapake

Nissan

Jaminan Kualitas

Setaun



rincian bungkusan



Pengiriman & Pengiriman


Paket produk:

 

Pembungkus Merek, Pembungkusan Neutral, Paket Thai,

Paket Taiwan

Informasi karton ¼ˆ¼ˆagingagingaging¼ˆ¼ˆ‰‰‰

Carton Ukuran:40*30*20/60*40*30

Tanggal kiriman:

Gumantung ing nomer produk

Istilah pambayaran

Deposit 30% TT, imbangan kudu dibayar sadurunge kirim.


 

Q:I produk ing saham?

A:We duwe saham akeh produk kita.


Q: Apa jumlah minimum order kanggo produk iki?

A: 10PCS


P: Apa produk bisa nyedhiyakake conto gratis?

A: Diwenehi, sawise nyelehake pesenan, kita bakal ngasilake biaya sampel.

          

P: kepiye ngrampungake produk iki yen ana masalah kualitas?

A: Masalah kualitas kedadeyan ing garansi kanggo menehi sampeyan bali utawa ngganti barang.

 

Q: Shipping Port

A: Guangzhou, China.

 

P: Perusahaan dagang utawa pabrikan?

A:We minangka teknologi R&D perusahaan perusahaan, produksi lan dodolan.

 

P: Napa aku bisa dipercaya?

A: Manufaktur bagean karet kanggo sasis otomotif diwiwiti taun 2007. Kita duwe pengalaman produksi sing akeh, saham cukup, layanan sawise-dodolan.




Panas Tags: 11220-2GG1A, Chinga, produsen, supplier, pabrik, Grosir, Selaras, ing saham CHEJU