Napa Milih Kita?

  • Produk Kita

    Bagéyan karet sasis (Brand-CHEJU) .Engine mounting ã € Shock Absorber Strut Mountã € Kontrol armhingã € Stabilizer bushing ã € Strut Bootâ € arm arm control
    Link bar anti roll.

  • Struktur Produk

    Merek. Warranty 2 taun Penampilan struktur asli ~ cocog kanggo OEM.
    Barang. Garansi setaun
    .

  • Sarat Katentuan Penjaminan Kerjasama

    Mbalekaken bali kanthi sarat kanggo masalah kualitas (bener kanggo 1 taun)
    Ora ana hubungane karo masalah kualitas - nyuda biaya 5-30% (bener kanggo 30 dina)
    Penampilan produk diowahi artifisial tanpa bali.

Guangzhou CHEJU Kuwatir Bagéan Co, Ltd wis wis ingg businggess kanggo 15 taun. Mingangka a perusahaan ahlig ingg ing produksi lan daganggg saka cwissis karet bagean, ing produk yaiku: engingge mountinggg, bushinggg, keseimbangan bar bal sirah, penundaan ngontrol lengen, kaget sumerep sisih ndhuwur karet, kaget sumerep bledug tutup. Kanggo akeh taun, kita perusahaan wis wis Adhigg menyang ing pringgciple saka â € œreasonable rega, iso dipercoyo kualitas, lan apik iman manajemen, kita wis mantep cedhak pengusaha hubungan karo para panuku saka ing Amerika, Wétan Eropa, Souingast Mingangkaia, Tengah Wétan Afrika lan oingr negara lan wilayah.

Maca liyane